about

Branding & design

Wij zijn een jong multidisciplinair branding- en ontwerpbureau, gevestigd in Rotterdam. We denken graag met u mee over hoe uw wensen en strategie vertaald kunnen worden naar een pakkende en passende uiting. Door het inzetten van begeerlijke vormgeving en door passende media te selecteren komt uw verhaal tot leven en bereikt uw boodschap uw doelgroep. Of het nu gaat om een volledige huisstijl en branding, promotievideo of website, we draaien onze hand er niet voor om. Het gaat immers om uw boodschap.

Expert in experience

Met expertises in motion, print en webdesign zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, een promotievideo of een volledige nieuwe huisstijl, we bieden het allemaal. Het overbrengen van uw boodschap staat altijd centraal. We denken graag met u mee hoe uw verhaal vertaald kan worden naar een passend ontwerp en met een krachtige uiting verteld kan worden.

Aan het werk!

We tonen u graag ons werk. Frameloos heeft in het verleden een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren. Omdat wij best trots zijn op ons werk vindt u hier een kleine selectie; ons portfolio. Wellicht kunnen we binnenkort ook iets voor u betekenen.

bekijk portfolio